Om Plastic MC

om_plastic_imgPlastic MC er en utpreget R-klubb, og er ikke kjent for og være den klubben som renner ned dørene på treff. Klubben har eksistert siden 1987, men var den gangen en mye mindre gjeng. Men også den gangen var R-faktoren høy i klubben. Noen få av våre medlemmer har siden oppstarten kjørt MC
helt opp til i dag.

I 1997 blomstret klubben for alvor, og flyttet da inn i nye lokaler og tok navnet Plastic MC. Medlemstallet var i overkant av 40 medlemmer, men i dag har klubben i overkant av 30 aktive medlemmer. Klubben har sin opprinnelse i fra Nedre Eiker, og Mjøndalen. Plastic MC er ikke en klbb som har “voksesyke”, og vil heller ha få men aktive medlemmer. Vi føler også at vi har klart og få til det i Plastic MC.

Siden 2002/2003 har klubben kjørt en del show for å vise andre hva man kan få til med helt standard/lettere modifiserte gatesykler. Trening til dette har vi gjort på lukkede områder, noe som også kommer frem fra klubbens videoer.
Siden 2010 har klubben fått fler og fler medlemmer som har begynt med Road Racing. Plastic MC sine medlemmer har fått meget gode resultater her, og pokal samlingen vokser for hver sesong.